Recull d’informació personal

Recopilem informació personal que ens proporciona en registrar-se al nostre lloc web o en posar-se en contacte amb nosaltres a través d’un formulari de contacte o correu electrònic. Aquesta informació pot incloure el vostre nom, adreça de correu electrònic i qualsevol altra informació personal que ens proporcioneu. 

Ús de la informació personal

La informació personal que recopilem s’utilitza per oferir-vos una experiència personalitzada al nostre lloc web, respondre les vostres preguntes o comentaris, processar la vostra sol·licitud d’informació, processar el vostre pagament si correspon i per a qualsevol altre propòsit que sigui necesaria per proporcionar els nostres serveis. 

Protecció de la informació personal

  Ens comprometem a protegir la vostra informació personal i prenem mesures raonables per garantir que es mantingui segura. Utilitzem mesures de seguretat apropiades per protegir la vostra informació personal contra accés no autoritzat o divulgació. No obstant això, a causa de la naturalesa dInternet, no podem garantir la seguretat absoluta de la seva informació personal.  

  Divulgació d´informació personal 

  No venem, intercanviem ni transferim la vostra informació personal a tercers sense el vostre consentiment, llevat que se’ns requereixi per llei. També podem compartir la vostra informació personal amb els nostres proveïdors de serveis de confiança que ens ajuden a proporcionar els nostres serveis, sempre que estiguin obligats per contracte a mantenir la confidencialitat de la vostra informació personal. 

  Ús de cookies

  Utilitzem cookies al nostre lloc web per millorar la vostra experiència d’usuari. Les galetes són petits fitxers que s’emmagatzemen al dispositiu i ens permeten recordar les seves preferències i patrons d’ús. També ens permeten recopilar informació sobre el seu ús del lloc web, com les pàgines que visita i la durada de la visita. Si no voleu que s’utilitzin galetes al dispositiu, podeu canviar la configuració del vostre navegador per rebutjar les galetes. 

  Canvis a la política de privadesa

  Ens reservem el dret d’actualitzar o canviar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà efectiu immediatament després de la publicació al nostre lloc web. Us recomanem que reviseu aquesta Política de privadesa periòdicament per estar informat sobre com protegim la vostra informació personal. 

  Contacte

  Si teniu preguntes o comentaris sobre aquesta Política de privadesa, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte al nostre lloc web. 

  Amb el suport de:

  Això és un projecte educatiu.

  on ens pots trobar:

  Carrer de les Termes Romanes, 10, 08911, Badalona, Barcelona

  933-20-88-42

  i.infoeutanasia@gmail.com